Kinderopvang Orse Ket

Kleintje op komst? Op zoek naar Zaans Kinderplezier in kleinschalige Kinderopvang voor uw baby/dreumes/peuter?

Zoekt u naast een vanzelfsprekende liefdevolle verzorging en een veilige plek voor uw kind, nou net even dat beetje méér?

Dan is Kinderopvang Orse Ket DE speelplek voor uw kind/kinderen!

 

Ons huis is uiteraard zeer kindvriendelijk, hygiënisch, veilig en te allen tijde rookvrij. Ik werk met twee gastouderbureau's samen, die jaarlijks onder andere een risico-inventarisatie bij me doen, veel trainingen en cursussen aanbieden, geregistreerd zijn in het landelijk register en die een Pedagogisch beleidsplan hebben, dat aansluit bij mijn ideeën over de omgang met kinderen. Zo blijft de opvang gegarandeerd kindvriendelijk en blijven we scherp op verbeterpunten en/of aanpassingen.

Ik vang maximaal 6 kinderen (incl. onze eigen kinderen tot 10 jaar meegeteld ) tegelijkertijd op, waarvan er max. 5 kinderen onder de 4 jaar zijn. Er is weinig verloop, de meeste kinderen heb ik al van baby af aan en ook de oudere kinderen komen bijna allemaal al zo'n 2 tot 5 jaar bij ons thuis. Hierdoor zijn vriendschappen ontstaan en heerst er hier een hechte en geborgen sfeer. Kortom: een tweede thuis!

Ik bied opvang op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 07:00 - 18:00 uur. De deur staat dan voor u en uw kind(eren) open!

Mijn Opvang